Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim fiata tipa,92 god. 2.0 16 v,135 kw...bujrum svi vi s japancima na crtu!po milju nane mi
Vozim swifta 2010 god. 1.5, i prezadovoljan sam, u buducnosti planiram ureti malo vece auto -prodicno i bit ce opet japanac 1000%... to su auti koji se ne unistavaju, osim ako neki seljacina spuca u banderu kao Krso sa svojim porseom:-)))))
Vozim SX4 sa 1,6-litarski atmosferski motor (M16A) sa 109 KS, subjektivno osjeti se dosta manje, niski obrtaji su katastrofa, tek iznad 4000 u/min se probudi i poludi, postaje bučan i sl. U gradu se ne mogu iskoristiti. Nadam se da su to popravili.
Jeste extra...Ali i vw POLO Gori ..ista su klasa tako da ovaj gore komentar je beze..
Gradska jurilica, dobra cijena, odlične karakteristike, OK oprema, gospodo tko traži više \"naći će dlaku u jajetu\".
Uglavnom i ljepsi i bolji od bilo kojeg VW-a
Shit