Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
Prica se da je ovaj ferrari auto za siroku narodnu masu,i da ocekuju dobru prodaju sada kada nova vlast dode poslije izbora
Adnane, kako je? A kako djeca? Slusaj jesi zainteresiran za ovog novog Ferrari? Cijena? Prava sitnica.
ima i ovde ko ce ga kupiti,samo koce ga platiti to je pitanje uz to U Sarajevu ima pet puta vise automobila nego DANAS
mog golfa moze popraviti i moja prof. muzickog a njega samo NASA- ini strucnjaci...
o izvini. hau ba de
ee streetracer.. sta ima ko te?
mclaren mercedes SLR
Tuned Supra or Skyline smokes this italian crap anytime. Not to mention most U.S. musclecars,real power from big-block V8's!
Imam platu 360 KM jer sam posten covjek (znaci, nisam politicar/kriminalac/kurvar). Ima li iko da mi izracuna koliko ih trebam dati a da hljeba ne okusim i da cijelo to vrijeme zivim na drvetu?
Ne brinnite vec sam ga narucio,jos malo pa cu se u njemu i provozati
Nemoj da se brinete...ovaj crveni konjic ce se uskoro vidjeti na BIH cestama....upravo mi je javljenio iz ministarstva da je narucen po jedan komad za svakog ministra/predsjednika.... "Nepitam se odakle im lova za to"" nego mi ih je zao sto ih nece moci voziti po ovim nashim rupetinama.. ali eto neka malo odu do inostranstva/inozemstva ..pa nek se provozaju!!!
Pa i nije z aone koj ga uzimaju na kredit..takvi netrebaju komentarisati ovo fenomenalno auto...samo ga jebe zadnja vuca pa frajer eno na testu 2 slupo zobg mokre staze+krivina
nema do golfa
evo drkam na njega...