Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Mi u Bosni smo nekad znali za skode samo kao komediju i problem\" Nazalost, danas u Ceskoj Bosnu znaju samo kao tragi-komediju i problem :)
@!: Ja vozim Skodu Octaviju RS TFSI (2007) vec cetiri godine i prezadovoljan sam sa automobilom. Prije Skode sam vozio Opela, Audija, Forda i Volva. Kada sam 2007. trebao uzeti novi automobil birao sa izmedju Audija A4, A6, Octavije RS, BMW-a 3-serije i Passata. I odabrao sam Ocraviju RS zbog toga sto sam dobio \"najvise za novac koji sam ulozio\". I ponavljam... prezadovoljan sam. Ali nemoj misliti da ne razumijem ljude kao ti, kojima je potrebna dobra marka automobila kako bi virtualno produzili svoj spolni organ, pa makar taj automobil bio 12 godina stara krntijetina. Razumijem te, ali ne mogu da razumijem to da mozes da misliti da svi moraju bolovati od kompleksa nize vrijednosti.
Škoda Fabia......Montecarlo hahahhahaahaahahaha ovo nije ni za zapičit se u zid a ne da nosi takvo ime....jao jao
smjesno auto nema sta kad vidis odnos dimenzija visine i sirine sve ti jasno bude a sportsko ccc
Ako je ovo sportsko auto, onda je Fiat 500 Formula 1... o Mini-ju da ne pricam!! Ovo djubre k\'o da se ameri dizajnirali?!
Uceram vam obojici (°_°)
@Ćazim vozim fiat punto 2009. god. dizel 1300 cc.Uopšte nisam u priči da jurim sportaše...ali ovo ne liči na sportsko auto.I kao što neko već reče ja lično škodu nisam nikada doživljavao kao dobar auto,@MK sa potencijom još nemam problema malo više imam od 25,što se za tebe ne bi reklo čim furaš RS...pa tako pokušavaš nadomestiti smoki kompleks aj bok.
Hahahaha! Najjachi komentar, svaka cast!
Za 17.832 eura se mogu ponovo ozeniti i kupiti novog Megana sa duplo boljom masinom, te otici sa novom zenom u Dubai mjesec dana i placati alimentaciju 2 godine
kad je skoda imala dobro auto ? :S
stvarno je beze, vise mi se svidja stara fabia nego nova, jos ovo cudo sad... bolje da se ne provaljuju.....
da ove cijene nisu mozda u markama ?????? Nekako mi puno 16 000 eura za ovo . Hmmmmm
sve sto su skodini dizajneri trebali raditi u unapredjenju prvobitnog modela je drzati se istog . Prvi model je bio revolucionaran; lijep pouzdan , jeftin i imao jenjemacki motor ugrađen u njega. Ovaj danasnji fl i onaj prije njega jednostavno su totalni promasaj , odnosno sve ono suprotno od ocekivanog nakon prvog Mk modela . Znaci, auto je jednostavno ružan, nista mu ne moze pomoci . Steta, jer se toliko toga dalo raditi na prvom konceptu , ovako ce jedino zagriženi ljubitelji skode uzeti nesto ovako.
prava pila za na krov u prvoj krivini,treba ih zenama kupiti
e ćazimaga široke mase da izvale 35 hiljada za ovu djećiju škodicu trebaju da štede najmanje 30 godina od poštene platice
ma vozis ti moj penis rs