Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi se predstavila "nova arona" moral bi prvo postojati stara...
Ruznooo!!!!
Kako bi bilo da kod nas dislociraju dio svojih proizvodnih pogona? Imamo strucnu i konkurentnu radnu snagu po svim mjerilima, a kao drzava cemo i investicijski biti kudikamo atraktivniji ako iz petnih zila zapnemo za euroatlantske asocijacije, te sprovedemo potrebne reforme koje tenzije i mrznju u zemlji napokon stavljaju ad acta. Tako malo treba, a to malo je tako tesko dostizno zato jer sa svih strana kao mazge idemo glavom kroz zid, umjesto da razmisljamo kao obitelj i dogovorimo se.
Bio VW u Vogošći, sklapali Škodu Feliciju, onda počeli Fabiju a u planu bila i Octavia, no zahvaljujući našem domaćem lopovluku i stavu "ako nemam ja hajra, neće niko" to se vrlo brzo razjebalo.