{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SEAT predstavio redizajniranu Ibizu

Klix.ba
12.5.2015. u 20:59
25
9
SEAT predstavio redizajniranu Ibizu
25
SEAT predstavio redizajniranu Ibizu
Na Sajmu automobila u Barceloni predstavljena je redizajnirana SEAT Ibiza.
Ibizin primamljivi vanjski dizajn ostao je nepromijenjen, međutim njena unutrašnjost obogaćena je sada najsavremenijom tehnologijom i visokom kvalitetom izrade.

Nova Ibiza sadrži multimedijalni sistem jedinstven u svom segmentu, sa touchscreen monitorom do 6,5“, koji sadrži USB priključak, Bluetooth, reprodukciju zvuka sa mobilnog aparata na multimedijalni uređaj, te “full link”opciju, sistem koji garantuje maksimalnu kompatibilnost sa svim vrstama smartphone-a, bez obzira da li je riječ o Android ili IOS operativnom sistemu.

Ibiza također sada raspolaže “MirrorLink” sistemom koji vrši prikaz vaših smartphone aplikacija na multimedijalnom sistemu vozila.Usljed strateškog ugovora o saradnji sa kompanijom Samsung, u skoroj budućnosti se mogu očekivati i dalja tehnološka unapređenja.

Također, estetski je unaprijeđena instrument tabla, a kada su u pitanju motori, u ponudi je nova paleta snažnijih i štedljivijih Euro 6 motora manje zapremine, kao što su 1.0 TSI Start/Stop sa 95 KS, te 1.4 TDI CR sa 75, odnosno 90 KS.

Unaprijeđenja na ovjesu i upravljačkom sistemu obećavaju veći stepen komfora i užitka u vožnji.

Prvi modeli redizajnirane Ibize očekuju se početkom jula na tržištu BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: