Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1369 ks i vozi se sa "obicnim"Benzin 91 Oktan.. A na Ethanol to je Alkohol onda 1774 ks.. Tako da normalno se moze voziti svugdje,u Bosni ima INA ali ja mislim.da nece se nikad u Bosni pojaviti to Auto...Nije problem u Pumpi..
nije electric
jest svestran ovaj nas al shiddi (scc)...
ovdje kod nas ne bi mogao više od 60km na sahat, na svako kilometar milicajci sa aparatom i čekaju u autu,znači džaba ti i šest miliona ks, a putevi da ne pričam.
@sahbaz19 Glupirate se, nema ni kod "njih" cesta za 400kmh, već se ovakva voze po trkaćim stazama za koje se ulaz i osiguranje uredno plate, pa raspali, a ne u krivinama i po širokim gradskim cestama. Ima stručnjaka pa se oprobaju na autoputevima, ali to uglavnom završi ili udesom ili policijskom obradom uz enormne kazne.
SSC...