Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema govora predobar je :-)))))
Reno je najljepše evropsko auto,a tek onda pežo i audi.
1. Mercedes 2. BMW 3. Audi 4. VW 5. Ford Pa tek na 15. mjestu Reno.
@Osvetnik iz tame samo sanjaj , ti si toliko hipnotisan njemačkim vozilima da stvarno ne znaš redoslijed ,hahahahahahaha, koji si it paćenik, ama najbolje auto je novo auto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
200 hiljada evropljana kaze DA i izbroji pare za njega a onda dodje bosnjo koji zostaje 200 hiljada godina za evropom i kaze NE VALJJAA ENOO
jest vala ,u pravu si,šta bošnjo zna šta je auto.
@FENIKS Nisu to bosnje nego ljudi koji su u skoli ucili matematiku. Ako za auto nakon garancijskog roka ne mozes dobiti ni 50% koliko si ga platio, nisi blesav da te rage kupujes. Ne treba bit previse pametan. Nema bez svabe nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
vidi mu samo baklavinog znaka na haubi. hahhah... koji debil moraš biti da kupiš francusko vozilo.
ne znam zašto se javljaju samo vozači gnjolfova,zašto to ne kaže vozač toyote ili pežoa,nego baš ovi seljačine koje ne znaju za drugo auto osim traktora gnjolfa,haj ne seri bošnjo ,bolje ti je da šutiš,seljačino .
@prc kupio sam clija 2005 novog 240 000 km sam presao prosjecna potrosnja 5,2l/100km nikad se nije pokvario uz redovan servis naravno. Opet kad dođe vrijeme naravno da ce biti renault..... Mada imam i golfa 2 1991god ni on se ne kvara uz redovan servis naravno i potrosnja mu je 8.5l/100km.... Pa sam vidi dali je bolja dvojka ili reno posto od svaba mozes samo "cvaju" da dobacis....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inače sam skeptik prema automobilima ispod 2 milje kubika i bar 100-120ks. Ali nedavno sam rentao škodu fabiu benzinca od 1.2 kubika i čini mi se 75ks. Pet međeda od po 80+ kg do njemačke i nazad. Autoput max 170km/h, potrošnja do 7l. U normalnim uvjetima, vjerovatno puno manja potrošnja. za životne potrebe i porodicu ništa jače ne treba. Evo platiš reno 25 milja nov sa 5g garancije i miran si još toliko. bolje nego polovan passat sigurno :-)
daciu brate odmah, logan stepway
Bravo,jedini pametni komentar do sad,svaka ti dala.
Bilo bi fino da Kina ubaci svoje modele automobila na nase trziste mozda bi malo cijena ovim evropskim brendovima pala
SUV malo veći od Golfa ne zaslužuje da nosi naziv SUV!
@cosmo.3 Gdje pise da je SUV?
crossover ti je ovo,kakav suv čovječe.
Kako ga je osvježio? Tako što mu je promijenio elektroniku? Renault na aparatima vazda bio. Francusko plastično vnogo.
I golf care ima dosta plastike,haj ne dipr.
🇨🇴🇴🇱