Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra im je pjesma u reklami.. a auto kao auto.. preskupo..
S reno-om prodji kroz ovako blato i ima da ga korozija pojede neces ni do kuce stic. Nema bez svabe nista.
Sta znaju Francuzi i Japanci sta su auta,nejak bez svobe nista. Avdi i VWc su zito. Hihihihihihihih....
Samo naivan covjek koji ne zna nista se moze lozit na ovo grijanje pod guzicom, led sijalice, ogromni displayi, bluetooth i budalastine, sve potencionalni kvarovi...a sve u cilju da se kupac ne skonta kakvo smece od auta kupuje.
Ma zna Bosnjo bolje od Japanca i Francuza,inace poznati smo kao kreativn narod i dali smo svijetu dosta toga. Npr. u periodu 500 godina izmislili smo i patentirali stupu za jabuke i osmisli citav proces za dobijanje pekmeza od jabuka-zapanjujuce. Ovog Moviea vidim kao tipicnog predstavnika ruralnog,zalupanog Bosnje koji se nasao da svima nama kaze kako je ovaj auto smece.Stvarno si kompetentan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zanima me kako će raja IZGOVARATI njegov naziv. Biće varijacija. Kađar Kadžar Kadjar Kajdar KADAR
Viber.....Vajber....Viber....Vajber....
ili jednostavno...KANTA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obzirom da je ovo Qashqai po svemu, vjerujem da je super auto. Jedina zamjerka sto duplo kvacilo ima samo slabiji dci sa prednjim pogonom. A ovaj jaci sa 4wd ima samo rucni mjenjac...Sve ostalo super, cak mi i ljepsi od nissana...Moje skromno misljenje
mnogo bolja,jaca i veca verzija kaptura
Ovo cu kupiti kad me Bake zaposli
rendžuka
Ako bude kao Capture tako bogat sa unutarnjim prostorom, biće dobar za tržište pigmejaca.
ovo je vece od Captura, captur je obicni clio al podignuti, ovo je vece...