Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaže da na Palam već postoji alat za krađu i dekodiranje za ovaj model.
Kakvi su im motori kvalitetni postali, i jeste bolje da prelaze na elektricne
Sta je hoces da vozis bmw ali kad se pokvari nesto ili lanac treba zamjeniti onda se nema,pa ne moze to tako,lijepo golfa pa veliki i mali servis za 500km i miran 5 godina.
Ne isplati se pare davati za BMWa vise. Samo oni koji zive od emblema na haubi kupuju ga
Pisete protiv Firme koja je u prva tri kavrtala 2021 imala vece prihode nego sto je CIJELI BDP Srbije i Hravtske skupa??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
zato što proizvode samo skupe modele kojima su još digli cijenu. bazni modeli izostaju zbog šatro nedostatka poluprovodnika. auta na struju kod bmw-a su loša, skupa i nemaju ni baterija za masovnu produkciju ni zarade po autu da prežive. bmw je firma kojoj dolazi veoma težak period pogotovo kad tesla otvori berlin.
👏👏👏🥂🥂🥂 A gdjesu oni MISEVi sto su tvrdili da el -auta nikad nece zazivjeti , da to ne valja itd 😂😂😂
Bayrische mist wagen ma stacaju auta ko novcanice!?
Ako vec, onda BAYRISCHER. Hvala Bogu pa BiH, Hravtska i Srbija imaju svoje marke. hahahahahahahahah
Sad kad ga Sandžo digne od stupa do Ilidže,pa ga u kafić uparkira
Top znaci,ne znam cemu pljuvanje po bmw dizajnu,nisam ljubitel ali top izgleda.
uhakali su bmw skroz, motori katastrofa, daj mozel majke ti bar malo malkice manje plastike, pa sve plastično, samo čekam kad ce i auspuh od plastike bit.
Nije samo BMW, nego i svi ostali ugradjuju sve vise plastike ispod haube. Cak i mijenjaju gumena crijeva za plasticna, pa poslije par godina vrelo/hladno pocnu pucati, a na servizu kao da su od zlata pravljeni
Nece ni biti auspuha uskoro nikako dzaba cekas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bmw je definitivno firma koja je izgubila identitet, njihovo zlatno doba 90tih i 2000tih je nazalost prošlo
Mescini da si ti momak zalutao i to dobro
Ova maska bas ruzna.
Reče lik koji vozi Alfu
jel ih izaslo 10 za elitu?
Volim BMW ali ova maska je sranje. E34 i E39 zakon
Bio bi privlacniji da mu skinu komplet branik
Bmw se pretvorio u Grill
Prednja maska mu stvarno sve vise lici na radijator.
Navikava te lagano, pa kad predju skroz na struju onda ce je samo nacrtati ili staviti naljepnicu, jer el-autima ne trebaju otvori naprijed