Uspjela špijunaža
8

Procurile fotografije iz fabrike: Ovako će izgledati 2020 BMW Serije 4

DP
Foto: Printscreen: Youtube  / Pedro Nascimento
Foto: Printscreen: Youtube / Pedro Nascimento
BMW je doživio još jedno "špijuniranje" u svojoj tvornici, a ovaj put je riječ o slikama najnovije Serije 4 koja treba biti službeno predstavljena u seprembru.

Sudeći prema fotografijama koje su fotografisane u BMW-ovoj tvornici, novi 2020 BMW Serije 4 imat će istu veliku rešetku kao i Concept 4, koja će dominirati prednjim dijelom automobila.

Razumljivo je da su slike fotografirane u velikoj žurbi, ali su dovoljno jasne da možemo zaviriti i vidjeti kako će izgledati novi BMW Serije 4 koji bi na tržište trebao izaći u septembru.

Zahvaljujući "špijunu" koji je podigao ceradu imamo priliku vidjeti, prije službene premijere, veliki prednji dio s dvije rešetke koji dizajnom podsjeća na 328, kako tvrde iz BMW-a. Taj model ima dvije tanke rešetke u središtu njegove profinjene prednje maske, navodi Car Advice.

Mogli bi se kladiti da je u pitanju M440i i M440d sudeći prema izgledu rešetke, koja veoma podsjeća na onu s modela M340i xDrive.

Prednja svjetla su jedinstvena za Seriju 4, a nedostaje im centralni dio koji se pojavljuje kod svjetala u Seriji 3, dok stražnji dio sadrži set svjetala u velikoj mjeri pozajmljenih od Serije 8, s njihovim zmijolikim izgledom.

Oba prednja i zadnja ventilacijska otvora izgledaju agresivnije nego na Seriji 3, budući da BMW pokušava uspostaviti više sportski izgled modela s dvoja vrata u odnosu na onaj s četvero vrata.

Službeno predstavljanje modela BMW Serije 4 Coupe za 2021. godinu dogovoreno je za kasno ljeto, a prema navodima BMW bloga, vizualno i tehnički vrlo sličan električni BMW Serije 4 i4 Concept bit će prikazan na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi početkom marta.

Vezani članci