Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po mogućstvu da je prešao oko 200 milja i da u naredne 2-3 godine moraš uložiti u njega oko 3-4 milje, dok na novo auto imaš 5 godina garancije. Pametno. Eto Polo, a naročito Corsa su ozbiljniji od Clia hahahaha
Renault... drive the change:)
nesto cesto procure fotografije novih modela.
Vozio Clia tri godine,presao 54000 km i za sav taj period uradio tri redovna servisa!Prvi 85 KM,drugi 95 KM i treci 95 KM!Neka mi neko kaze nesto protiv francuskih automobila!
pa ovo isto Opel Astra, ccccc...pa popisa.m se na francuska vozila, ne znaju ni auta napravit da drugog ne kopiraju....cccc.....nema boljeg auta na svijetu od Njemackog, konkretno-Opel!
cuuj procurile, a danima se vrti novi clio po internetu hehehe komedija
ova nova auta sva ista. da nema znaka ne bi ni skontao od kojeg je proizvodjača. nigdje duše, nigdje kvaliteta, nigdje ničega...
sranje francusko sto neko rece, nije to sranje po europskim cestama ali po nasim je sranje jest da u udobnosti francuzima ne moze niko pera odbiti za nas su samo ovi PUCH-ovi sama mehanika dok se ne osposobe moderne autoceste :))
CUJ PROCURILE FOTOGRAFIJE,,,,, MAMI TI ULOŽAK PROCURIO, BUDALETINO JEDNAAAAAAAAAA.....:-))))
zanimljiv dizajn, ali nema onu \"ozbiljnost\" njemackih konkurenata . Prije bih se odlucio na neki Audi A4 2007,08 godiste .
karinaaaaaaaaaaaaaaaa....
Hoces da ti pustim baju??
Sranje francusko