Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra!
@Bajrudin Tacno, kaze mi majstor, sto servisira VW, na 1.9 TDI sam podigao kucu, a na 2.0 TDI sam iskolovao djecu, kupio im kuce, nisam se ni mucio da ih pravim, ozenio ih i dao im para. Kaze covjek, 2.0 TDI sa Simensovim diznama, i ovi benzinci sa TSI motorima prve generacije su mu za par godina donjeli vise para, nego svih 20 godina prethodnih.
Sad ce se pocet javljat ponosni vlasnici 15 godina starih golfova,bmw-ova i mercedesa kako ne valja znak, a dali bi guzice za ovakvo auto.
Sada ne moraš rezati nokte na nogama redovno ako sjediš pozadi
kombinacija audia i ponešto od niže klase bmwa
Malo passat malo audi al sve u svemu jako lijepa dizajnerski
Eh sto ti je Svabo, pardon Ceh!
Kazu Škoda je ko ku.va, dok si u njoj dobro ti je, kad izadjes nekako te stid
BMW za sirotinju!
Kaze mi majstor, sto servisira VW, na 1.9 TDI sam podigao kucu, a na 2.0 TDI sam iskolovao djecu, kupio im kuce, nisam se ni mucio da ih pravim, ozenio ih i dao im para. Kaze covjek, 2.0 TDI sa Simensovim diznama, i ovi benzinci sa TSI motorima prve generacije su mu za par godina donjeli vise para, nego svih 20 godina prethodnih.
Octavia karavan kida podsjeća na Audija
@Skankfu123456 audi i volvo u jednom
@Skankfu123456 Cijena ove sa slike ce bit takva, da ce onaj tko je bude htio kupit, razmislit o Audiu u slabijoj opremi.
je li realno napisati clanak sa ovoliko gresaka, jbt kao da je autor imao 3 minute da napise sto vise...skoro da nema recenice bez neke tipgreske...
Dobra, mada poskupa ali dizajn skode ide polako ispred VW
Da se opet rodim nebi skodu kupio nikad da valja nebi je davali na nagradnim igrama nit joj valja ime niti prezime
@Schumaher Skoda Fabija 1,9 TDI 77 kW karavan. Najbolje auto od 4 koje sam imao.
600+30=640????
Kao neki hibrid audija, volva, donosi mi jos na neko auto ali nmg skontati
Da imam para uzeo bi je bez razmisljanja !