Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo golf 1 priznam lici na nesto ostalo jok Jestel mjerili ks na valjcima fali 89ks fabricki
golf bosnjacki automobil
isti seat ibiza iz 2006 god
Napravili ga za utrku na Nurburgringu gdje ga trenutno deru 5 godina star Megane RS i Honda Civic. I opet ih Golf neće pobijediti, na svom terenu. Baš jadno, samo furačko auto.
@kIixHR Vozim taj stari megane RS koji dere ovog novog golfa hahahah Jao sto me vole ovi sa VW znakom hahahah Kompleksi seljOčki, VW je Allah, Pejgamber, Tito...al za voznju do binga :D
golf je uvijek svima bio mašina osim bosnji, najprodavanije auto svih vremena. a bošnjo kaže ne valja golf serpa merc audi i bmw su auta a voza opel askonu nije ni tehnicki prošla
@HuseinKapetan10 Ne obaziri se na suplje Balkanske price, to vecinom balavci pisu koji sanjaju o nekim M5 i AMG modelima koje nece ni polovne moci kupiti. Golf je nista specijalno, vrlo prakticno i pouzdano auto koje odgovara vecini, zato i prodaje. Ove specijalne varijante nisu ni 5% prodaje..
san svakog bošnjaka
@gooUser1579914940 VAG ga samo pravi za Bosance ??