Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li razlike izmedju slot mašine i ove drzavne slot mašine...
@mufljuz vozi po pravilima i nema brige! Ja bih više volio radar koji će svakome ko gari više od 100 km/h po gradu, rafal sasuo u haubu.
Poceli su rendgeni i x-zraci i na obicnim putevima. Ah daaaa to nije radijacija naravno to su mali infracrveni.... i gdje je tu privatnost???? A rebra na amno plavoj pozadini hehehehehe?..
mozda on jeste plitak ali je zato tvoja majka veoma duboka, ne moze je ni 3x ron jeremy zadovoljiti :)
Kaze se kamion,a ne kamjon !
ma nece to u Bosnu doci do 2015 :D
Vidite da na 1:11 kamera nemoze da prepozna auto iza kamjona (DAF) .. :D
karkin i omar mjesecar bi dokazali da prekrsioci nisu brzo vozili vec da su nisko letili te da se kazna kao takva ne odnosi na pilote
Samo nam je jos super-radar falio, uzas. @ samuraj - idi u policajce, tako plitak tamo ces ostvariti zavidnu karijeru.
zaboravio sam da kazem da vjerujem da ce prvi narucioci bit nasi kvazipolicijski hahari