Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kad se pokvari placi
Peugeot 10 klasa iznad vw-a u svim segmentima!
Meni lijep, pa makar...
Na mom ležo
3 cilindra i max 155 konja. Moj žope na šta spade.
@Hajreciskafiskafnjak zar stvarno mislis da su 3 cilindra i 1.2 kubika koje stavljaju cak i u SUV 5008 sjajni? Da ne govorim o dugovjecnosti istih. Osim toga da si provozao nešto slično, vidio bi da na otvorenoj cesti zaboravi preticanje a na auto putu stalno držiš pun gas da bi išao 130 a pri tome loče ko krme. Puno više nego 2.0 motori.
Fin jeste, da me pogrešno ne shvatiš, ali stavi ba 2 litra ili barem 1.8 da može i ići a neće više trošiti, kao i da može preći više od 300 hiljada a ne generalku raditi na 150
PRIKAŽI ODGOVORE (1)