Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
8==D~{(.)}
Ubiso se za gužnuave na Darivi i Stojčevcu.
Koji li je kojeficijent inteligencije ovih komentatora sto rezonuju "imaš para za porše a spavao bi u šatoru ili imaš porše a ne spavaš u hotelu" idioti, to je stil života a ne stvar vašeg mainstream rezona.
Ehh, nisu ni puno pogrijesili... 99% slucajeva je da ako imas stil zivota da kupujes sportskog Porschea, onda te ne interesuje kampovanje... A da te interesuje kampovanje onda vecinom imas para da kupis terenca i na njega stavis ovakav sator. Da je u pitanju Porsche SUV, onda je vec drugacije.
Imas kucu,imas porse,imas sator,vrati sator....
Koja je logika cojvkeu koji ima za ovakav Porsche kao prodavati sator? Pa taj iznajmi neku vrhunsku vikendicu ako mu se ide u sumu, ili u najgorem slucaju ostaje u hotelu.
Naravno da nece onaj ko kupi KAMPER spavati po hotelima i vikendicama jer je vec ulozio ogromne pare u kamper koji je namjenski opremljen za to. Ali ako umjesto toga vozas ovakav Porsche (ili fakticki bilo kakav jer svaki je luksuzno auto za furanje) onda ti kamping vjerovatno nije stil zivota, i ne zanima te spavanje na neudobnom dnu satora, nit vozikanje ovakvog auta po livadi, neg ides na asfaltiran parking i spavas u krevetu.
Koja budalastina spavas u hotelu sa 10*** kad imas porše
Dodjel pony uz sator
Hahahhahaahha majko moja mila. Kupis porschea i spavas u satoru 😂😂😂😂