Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad si ispao jos i glup jer ovo nije boja nego zastitna folija za kamuflazu bog paparaca. Istu koristi i BMW prilikom testiranja novih modela.
sreca pa nije isti ko i prosli a druga jos veca sreca je sreca da se ne razlikuje ni jedan audi od drugog bez obzira na klasu samo malo velicine inace je bas isto sve to je dobro
Ejj ni meni ova boja ne smeka nikako... da je bar sav crne ili bijele boje ;)
NE znam sta je, kamuflaza, izgled, remake ili ostalo.... BRATE, AL JE RUZAN
deja vu...
@wertz... ajd ba ti ne seri
Isto govan-ce drugo pakovanje ! Svaki identican .. A malo izmjene?? aaa
opet morate fotke uzeti od drugih??
kakve bola performanse, pa bola imaju oni svoju stazu direktno u fabrici na kojoj testiraju. to znam jer tuda prolazim svaki dan...
Ma rodila majka audija svoga...
too much...meni se ne djasvi
Kad bi papak znao šta ej auto i on bi volio,,, Ovo je samo kamuflaza vokinho,nije fazon ovde izgled nego da se provjere performanse i sve ostalo,da znaju od prilike sta se jos mora korigovati što se mehanike tiče i aerodinamike,a ova \"boja\" je zaštita samo da se ne zna kako izgleda doista jer kinezi čekaju u redu da iskopiraju.. U ostalom Audi ima elegantan dizajin i što je najbitniji prepoznatljiv,svaki model je na mjestu što se svakog aspekta tiče od udobnosti,motora,izgleda i svega ostalog,e sad koliko konja ispod haube to zavisi od šuški koje su ti an raspolaganju.
Isto dizajnersko govno kao i svaki Audi. Dosadno, kao i ostali modeli ovog proizvođača.
Vidite papci da se voze čelične a ne alu felge!!!!
Da vidimo kako ce uzivo izgledati. Na zadnjem kraju se ima sta raditi, ali prednji dio mogu samo upropastiti, sta god da urade.