Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mercedes pickup. Da mi e ko pricao, ne bih vjerovao. Jos malo ce i Bentley izbaciti trokolicu kao Piaggio
Pick up i elegancija ne idu u istu recenicu nikako
...izgleda svakako osim elegantno.
@Commiemarshhal ... ne znam dal si gledao ovo... ... 💕💏💕 https://youtu.be/WrH5sPPN50Y
@LIMESA ...sad se pokaza komentar :))) ...ja tamo odgovorio :) :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
izvanredan auto u pogresno vrijeme U narednih 10-ak godina primat ce preuzeti ELEKTRICNI AUTI Cijene u EU i SAD su jos uvijek visoke ali i to bi se moglo izmjeniti ukoliko bi ih kompanije poput Mercedesa sklapale u Kini [ gdje EL . Auti kostaju od 6.000 eura, pa navise ] kao sto se danas skoro svi mobilni tel. sklapaju u Kini [Od iPhone-a do Motorole]
od čega ćeš ga kupovati ako se sve bude radilo u kini...ili ideš na tu da pare na drveću rastu.... znaš li koliko popratnih firmi radi za auto industriju...samim tim i kupovna moć obisi o zapošljenju u tim granama industrije... samo sklapanje auta u kini te prevoz u europu neće uticati da cijena bude niža... računica ti je bezveze...
@BW1 Apple placa Foxconn-u cijelih 46 USD po iPhoneu Foxconn proizvodi iPhone
ah siroti djecace, odvec sam star davati savjete, ali kada vidim
...tekst ovakovoga kvaliteta: "...ima konfiguraciju sa 4 vrata i namijenjen je svima." Ili, pak, ovo: "...Upravo će Mercedes postati prvi veliki proizvođač koji će na tržište plasirati svoj pickup...". Nesretnici, niste li culi vec za stanovite proizvodjace iz Detroita koji su izmislili tu konfiguraciju, i dominiraju svjetskom prodajom pick-up vozila? ili, "Zvaničnici Mercedesa su rekli da segment pickup automobila.."...pickup trucks nisu automobili, nego 'vozila', tc, tc, tc.
@NeupuceniBosanacIzUS Ford F-150 ili Dodge Ram. Malo su preveliki za nase puteve ali Toyota Hilux ili Nissan Navara su odlicni!
ljutooo
Znak sve govori !