Velike promjene ispod haube
0
Pogledajte kako izgleda novi BMW X5
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"bravo uspijesni ljudi\" Kakvi ba uspješni ljudi ? Ovo kod nas kupuju lopovi, kriminlaci, šverceri, narko-dileri, makroi I to su za tebe uspješni ljudi. Ma nađi mi jednu osobu u BiH koja će kupiti ovo auto a da je tu lovu pošteno zaradio.
Jednostavno savrseno
babo pametan jer je pametan, jel ti krivo smetljaru?
babo kupi mi ovo auto najbolje jedno u crnoj boji a drugo u sivoj :D
BRAVO!
psujem vam svima famiiliju iskopleksiranu :) izadjite iz smrdljivih dvica i udjite u ovo svrsit ce te automatski !
dobar stil auta, za prave motoriste, bravo uspijesni ljudi, ne uspijeva se dzaba. ovi bogalji bez igdje ista, neznaju da se snadju pa im krivo.
op sa...sa ovim bit cu najbrzi na trkama po Titovoj iza ponoci...oj ha oj ha ha... najveca sam seljacina ja, nema vece seljacine od mene, volim oranje!!
kad ga uzmem bicu glavni u raji oba mi oca
pa nije ovo novi X5 jestel vi normalni? samo druga paleta motora ubacena i sta.... ?!!
Prejako....
mako je reci ...krkansko
aman razlike u odnosu na stari
ne moze x6ici primirisati