Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki bmw (od trice do sedmice) djele istu unutrasnjost samo se dimenzije razlikuju
jadnici jedni kad kupite jednog i probate ga onda mozete komentarisati sta valja, a sta ne valja!
Ti nikad nisi vozio BMW, ocigledno, a kamoli bio vlasnik. Samo je u nakardnoj Bangleovoj instrument tabli \"ukinut\" lijevi i desni, mali analogni pokazivac goriva i temperature, koji je bio prepoznatljiv za BMW, to se sad vratilo gdje je i bilo u svim predjasnjim verzijama. Pozdrav i citaj bolje komentar, tj. obrati paznju ;)
Moj BMS 318i iz 2010 je ljepsi iznutra...
i u e90 su analogne pogledaj drug moj, nesto si ti profulio http://0.tqn.com/d/cars/1/0/3/X/bmw_3coupe_dash.jpg
Razlike u odnosu na E90 su velike. Ponovo se vraca BMW-ov duh u enterijer. Tabla zakrenuta prema vozacu i bogatija centralna konzola. I za one koje imaju uvjezbano oko, ponovo su ubaceni analogni pokazavici goriva i temperature vode u instrument tablu, tj. tamo gdje su i bili u svim BMW-ima do prosle serije 3, 5 i 7.
@WTF ne provaljuj se... Sličnu unutrašnjost imaju modeli od 1998 do 2005. (E46 trica, E39 petica, i sedmica E 38) ali novi modeli po unutrašnjosti ne liče uopšte...
Identična unutrašnjost kao u novom BMW-u serije 1
Revolucionaren promjene! Interiejer BMWa izgleda ko i prije 10godina!
wwwwwwwwwwwwwwwwww koja unutrasnjojs wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ostao sma bez tekstaaaaaa wwwwwwwwwwwwwwwwwww ne mogu da vjerujem ovo svemirska tehnologija eeeeeeeeeeeee ma mars konji glupi stavili ste tri neke mutne slike koje ne pokazuju nista novo i napravili nkeu vijest sramite se budaletine
Ista unutrašnjost ko i u svih BMW.
Jah.....morem li ja ovo kako mijenat za svoju dvojku???
e hvala vam ko bogu, ne znam kako bih izdržao do petka da ovo nisam vidio...
ali jojstick od mjenjaća je presmješan kao za komador 64