Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto ce im SUV bez 4WD?
Zato sto SUV nije terenac odnosno off-road vozilo, ono samo tako izgleda i nije nuzno da ima pogon na sve tockove, blokadu diferencijala ili vece odstojanje od tla! Ljudi kupuju zbog izgleda, a mnogi cak i misle da su kupili terensko vozilo iako to nije ni blizu, dacie dustere i ostale nebuloze...
@BHAmersons, danasnji terenci nemaju 4WD nego AWD (all wheel drive), kada moze BMW ponuditi X5 samo sa rear wheel drive zasto i ova Opel igracka ne bi mogla?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijep je, ali je kopiran Renault Captur
Magarac nije kopiran Renault Captur, nego Peugeot 3008. Inace PSA je sad vlasnik Opela.
Za SUV-o vreme. OPEL ili kako to u Srbiji čitaju naopako "LEPO"