Na tržištu krajem januara
0
Počela proizvodnja nove Škode Octavije
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reče ovaj gore i uđe u tramvaj.
svako auto ima svog kupca, sretno skoda, a svako neka voili svoju omiljenu marku vozila p.s. Golf KARINA ( moje iskreno misljenje )
Ušao u tramvaj, ali ni za karte nije imao, švero se.
Samo da joj je VW znak staviti
Auto je pravo dobar, bice to jaka konkurencija Golfu
džibra mozda je kod tebe oktavija al raspad sistema,vozilo je komfornije od golfa milion puta,a sam gepek je toliko velik da moze golf u njega stati,a ZA GORBATCHOWA KOJA TO IMA FUKARA DA MOZE IZDVOJITI 15 HILJADA ZA OKTAVIJU POLOVNU PA DA NE PRICAMO O NOVOJ KOJA KOSTA 35 MILJA PA NAVISE PRICAS GLUPOSTI CISTE, OVO JE AUTO SILA TDI MOTOR I RAHAT DOK SI ZIV..
Dobra škoda majke mi
mozda pricas o prvoj generaciji. sjedim u skodi svake sedmice do 1800 km. dupe boli ko i u svakom autu jer sam mrsav a ostalo sto si rekao si fulio jer nikad ti nisi vozio skodu. al hajd svako ima pravo za svoje misljenje.
A kolko para?
Octavia najtvrđe auto na dunjaluku, ko hoće da mu tokom vožnje ispadaju plombe iz zuba vozi Octaviu ... poslje prve godine sve zveči i klepeće a kako i ne bi kada sjedite na sećiji. Dobra je za oštrih zavoja i brzih izmjena traka u gradskim zonama ali na duže relacije, boli d.upe bole leđa boli vrat ... šteta, da ima potencijala ima.
naravno da je klasa za sebe, samo idiot je stavlja u klasu sa golfom. octavia je za golfa passat. i tri koplja je iznad golfa.
...svjedok @gorbatchow...to se nekada zvalo \"zavala borova\" :)
kopija audija 6 i audija A4 iz proslih serija cccc...kreativnost 0
ubrzo i kod nas u bivšem TAS-u novi model Yapanera če se proizvodit ! ojhhhhhaaaaaaaaaaaa mala rutava ajd ga lomi sadaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Super.