Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vec reklamiraju zasto ne navefu koliko moze preci sa jednim punjenjem pogotovo zimi po minusima i nocu a koliko mu sati treba da se opet napuni!! Tek onda bih svatio da ta auta su samo za carsije i nizasta drugo!!
Ko ce ga kupovati kad je skuplji od kuce.
Halo jel Hitna Ferida trese struja Pa odvoj' ga od volana
sve je dobro dok nekog kad ga mahne pogotovo kod nas struja nedrmne pa ga nogom odalami u blatobran....phicka ti materina mene ces drmat xD
’Oce li ovaj biti san svih taksista seher Sarajeva?
Hyundai felge
Ako se smije reći, jako ružan sprijeda, puno su ljepše rešetke hladnjaka sa manje horizontalnih prečki. Naravno, umro bih od dragosti kad bih mogao ovo imati, ali nešto mi ovaj dizajn prednjeg kraja nikako nije legao.
Da je bogdo samo sprijeda i nazad je ruzan, o unutrasnjosti da ne govorimo. Mercedes i Bmw trebaju hitno promjeniti dizajnere. Svaki model ruzniji i ruzniji.
Nije mi jasno zasto kompanije su pocele prvo proizvoditi elektricne SUV vozila. Zar nije logicnije prvo proizvesti neko manje vozilo tipa A-klasu sa elektricnim pogonom. Pa onda kasnije krenuti sa SUV vozila. Ovako odma stavljaju doznanje da ce njihova buduca vozila biti preskupa.
@MarlboroTouch Zato jer je sad trend SUV vozila, i najbolje se prodaju.
@MarlboroTouch BMW je vec odavno izbacio manje elektricno auto al koga interesuju ovakva auta jedino nekog ko iz carsije nikad ne izlazi!