Noviteti
40

Peugeot predstavio luksuzni minibus Traveller i-Lab,

Klix.ba
Lansiranje novog kombija Peugeot Traveller potvrđuje ambiciju ove marke da svoj razvoj proširi na sve segmente. Uz Peugeot Traveller i-Lab predstavlja svoje viđenje budućnosti putovanja za poslovnu klijentelu. Internetske funkcije iz temelja mijenjaju pružene usluge za jedinstveno iskustvo ispunjeno lakoćom.

U tom segmentu dizajn Peugeot donosi nove prepoznatljive elemente limuzina i SUV-ova ove francuske marke.

Taj luksuzni minibus 3.0 temelji se na platformi EMP2 i odlikuje se optimalnom ravnotežom vanjskog obujma i unutarnje prostornosti.

Za putnike u vozilu vožnja postaje putovanje koje nadahnjuje i potiče na rad. Četiri zasebna sjedala smještena su jedna nasuprot drugima oko golemog dodirnog zaslona od 32’’ s vrhunskim zaslonom i nosačem u obliku luka. Uz hotspot WiFi, Bluetooth®, indukcijske punjače i kacigu za virtualnu stvarnost otvorene su sve mogućnosti.

Vozaču je na raspolaganju tehnološka oprema kojom Peugeot Traveller i-Lab jamči zadovoljstvo kupaca. Vožnja je potpuno sigurna zahvaljujući sistemu za prepoznavanje saobraćajnih znakova i za praćenje pažnje vozača.

Nova generacija Peugeot navigacijskog sistema 3D povezanog s internetom izvještava vozača u stvarnom vremenu i pruža mu potrebne informacije. Tako optimizuje rutu zavisno od stanja u saobraćaju i planovima putnika.