Pristupačna limuzina
2
Peugeot 301 do kraja godine u BiH
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jale je malo nervozan danas. Potpuno razumijem VASU situaciju Jale. Lijep pozdrav, Raulo.
Hejter, stalker, nazovi se kako hoces. Nisam ni rekao da si ono bio ti, naravno da vas moze biti vise. Time sto umjesto clanaka dolazis komentirati moje komentare samo podvlacis vlastitu imbecilnost, sto me prilicno zabavlja, priznajem. A ovaj drugi \"pismeni\" sto ne zna da li bi me persirao ili ne, sinko daj please obrati paznju: vi / vas / vasoj - mnozina, obracanje prema vise osoba Vi / Vas / Vasoj - persiranje, obracanje jednoj osobi sa postovanjem Nadam se da si shvatio, postoji suptilna razlika izmedju npr. \"vas nivo\" i \"Vas nivo\", pa ako ti nije problem daj se prvo dogovori sam sa sobom prije nekog pokusaja dijaloga sa mnom. PS: izraz \"hejter\" (H8R) je zargonski sleng za internet pacijenta kojemu su mrznja i zloba postali stil zivota, rasirio se sa sirenjem interneta poput mnogih drugih izraza koji vuku osnovu iz eng. jezika (lajkanje, cool, faca, upgrade, itd). Dakle, sleng. Vama hendikepiranima ne naplacujem lekcije. Ucite i samo ucite.
E moj Jale kako ono ti napisa \"hejter\". Koji si panglu kad to pišeš. I ne, nisam ti je to napisao međede jedan. Imaš maniju proganjanja jer te sve više raje proziva zbog tvog idiotizma i idioskog pisanja.
Greska je napravljena sa namjerom. Ipak postoji malo corbe u vasoj glavi. Pogledajte vase komentare od prije par sedmica i vidjet ce te da mi nazalost niste ni do koljena sto se tice pisane rijeci (ako zelite mogu da kopiram jedan vas komentar od prije i da ga objavim na ovom forumu). Lijep pozdrav. PS. Nisam \"hejter\" (nisam siguran da ova rijec uopste postoji u nasem vokabularu) vec samo realista. Imao bih jos mnogo stosta da dodam, al mi licna kultura ne dozvoljava spustanje na vas nivo.
\"... da ste malo prelistali ... koju djelimicno uspjesno prezentujes... \" Hejteru, daj se odluci hoces li me persirati ili ne, ovako ne ide, i to u istoj recenici. I jos ponavljas vlastitu blamazu na raznim clancima, uzas. U opstinu si vjerovatno dogmizao po stranackoj liniji. Toliko o tvojoj pismenosti, a moja je sasvim sigurno na visem nivou od bar 90% posjetilaca ovog portala, ukljucujuci tu i tebe.
Jale je najobičniji bekan.
Za \"mix\" Nazivati auto smecem nako sto ste ga jednom vidjeli na slici je primitivizam tipican za neukog i bahatog balkanca, a ljude koji izaberu ovaj automobil i kupe ga za SVOJE PARE nazivati levatima takodjer potvrdjuje da je vas intelektualni nivo na stadiju amebe. Za Jaleta (komentar iz prethodnog clanka o Chevroletu) Jale - cestitam. Malo ste se poboljsali u pravopisu - znate ono tacka, veliko slovo i sl. Nije bas najbolje, al\' glavu gore. Bice bolje, valjda. A takodjer se da naslutiti da ste malo prelistali i \"psihologiju za domacice\", koju djelimicno uspjesno prezentujes na ovom visoko renomiranom forumu. A se tice svjetske ekonomije, stvarno me cudi da te neki od ministara nije uzeo za osobnog savjetnika. Ah da, zaboravio sam - pravopis. Lijep pozdrav od \"ustogljenog pravnika iz opstine\"
Jašta radi da sam sretan kad uradiš sve kako sam ti napisao i samo potvrdiš kakav si kreten, mamlaze jedan neuki i glupi...
Ovaj put si u pravu, levatu, 301 je sprdacina, pokusaj Peugeota da zagrize u klasu gdje dominiraju Octavia, Fluence i Cruze. Namijenjen je glupanima poput tebe koji o autima ne znaju nista. A kad ih vec pominjes, trenutne verzije Toyote Corolle i Hyundai Elantre su obje glatko bolje od ovog. Sretan?
Vid ovo se auto samo vozi niz cestu, bez vozaca !? JEsu li ovo ta auda buducnosti ? Aman zaman !
Imao Peugeot 206, nikad vise, dijelovi su odlazili nenormalno. Kao da sam odrzavao ferrari-ja!
Nek golf ima duha. Auto za ljude kojima je mrsko razmisljati svojom glavom, vec kupuju sta im komsija kaze
JeLde da je Hyundo bolji? I Toyota je bolja? Jelde? Reci da jeste pa potvrdi svoju glupost mamlaze jedan rundavi.
Ma smece od auta kao i svi ostali francuzi...nigdje veze ni dizajn ni motori, nije opredjeljen ni kao agresivan ni kao obican, nikakvog duha...pravo auto za levate kao i ostala francuska auta...
Danas u gradu(Tuzla) vidjoh novi 208,Meni licno bez veze,Vidio sam ga na slikama al uzivo mi je jos \"jednostavniji\".206 je napravila BUM svojevremeno i sa svojim inovativnim dizajnom prodana u preko 6 mil primjeraka.207 nije napravio ocekivan rezultat a sa novom 301 i 208 PSA se \"čupa\" iz krize u kojoj se nalaze.Hoce li uspjeti vidjecemo,moje licno misljenje je da su Francuzi ovo mogli puno punoo bolje ;)