Noviteti
0

Peugeot 107 gospodar gradskih ulica

Sarajevo-x.com
Od 18. februara Peugeot vam nudi mogućnost da po izuzetno povoljnim finansijskim uslovima pored modela 207 kupite i savršeni automobil za gradske gužve – Peugeot 107.

Peugeot 107 može se kupiti već od 308 KM mjesečno, po najpovoljnijim uslovima finansiranja preko UPI banke sa kamatnom stopom od 6.99%, bez učešća, bez žiranata i bez obaveznog kasko osiguranja, kažu u Peugeotu.

Bogati paket opreme Peugeot 107 Urban 1.0E uključuje: klima uređaj, servo upravljač, ABS, elektro podizače prednjih stakala, dva vazdušna jastuka, centralnu bravu i kodirani ključ.

Peugeot 107 je veoma dopadljiv, moderan, mali automobil, osmišljen i oblikovan tako da sa lakoćom može savladati gusti gradski saobraćaj, uska parking mjesta i druge gradske izazove.

Kao nasljednik 106-ce i kao rezultat uspješne saradnje PSA grupacije i Toyote, Peugeot 107 se pojavio kao pravo osvježenje na sceni gradskih automobila. Privlačnog i prepoznatljivog dizajna, sa samo 3,43 metra, bez muke može da primi četiri odrasle osobe.

Iako mu je grad prioritet, zahvaljujući njegovom veoma sigurnom ponašanju na cesti, sa Peugeotom 107 bez bojazni može se uputiti i na duži put. Upravljanje je upravo kakvo treba biti, lagano pri parkiranju, a precizno i dovoljno tvrdo pri većim brzinama.

Opremljen savremenim ekonomičnim motorima i sigurnosnim sistemima potvrđenim sa 4 zvjezdice na kraš testovima, 107 je prepoznat kao štedljiv, siguran i udoban mali automobil.

Zbog svoje atraktivnosti ali i lakoće u parkiranju, može se reći da je savršen automobil za savremenu ženu.

Na tražištu BiH 107-cu može se naći u dvije vrste, sa troja i petoro vrata sa benzinskim 1.0 ( 68 KS) i dizel 1.4 (54 KS) motorima.