Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
golf 2 s profila i doplata?
sto mi brisete komentare. a.b i v klasa imaju renaultove motore. ante.
Levat, to je bila saradnja renaulta i mb-a. Renault je njima dao jedan dizelski motor, a ovi njima pomogli oko razvoja nekog benzinskog motora. U pomenutim klasama imas samo jedan Renaultov dizelski motor, koji je ujedno najjeftiniji u ponudi, tj jeftiniji od benzinaca. Znaci nisu svi motori Renaultovi u tim klasama, nego jedan u ponudi. Prije nego pocnes lupetati ko p.cka po samaru, informisi se!
Nisi mi opet odgovorio nan pitanje. I meni se svidja a klasa. Pogotovo onaj shooting brake. Al imam na misli da ugradjivaju u a.b i c klasu i citana renaultove dci motore. Ako vec zelim kupit mercedes onda ne sa francuskim smecem ispod haube. Da zelim renault kupio bi renault a jos i ustedio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Sila.
Može li zamjena za ništa? :)
Koja je zadnja za keš? :)
mozel zamjena za golfa sa mog profila?
Savrseno... zena moze biti sa sela, ali auto mora biti mercedes :)
Ipak je to Mercedes!