Ovako izgleda Listerov Jaguar I-Pace

Ovako izgleda Listerov Jaguar I-Pace
11
D. B.
5.11.2019. u 10:26
1
komentara
11

dijeljenja
Ovako izgleda Listerov Jaguar I-Pace
Lister je objavio prve fotografije i neke tehničke specifikacije prvog potpuno električnog automobila koji će nositi njegov emblem.
Nazvan SUV-E Concept, novi model je Listerova verzija Jaguara I-Pace, a kompanija namjerava proizvesti ograničeni broj primjeraka. Lister je izmjenio unutrašnjost modela I-Pace, ali i karoseriju te komponente. SUV je dobio agresivni novi body kit, tradicionalnu British Racing zelenu boju i poznate žute Listerove detalje.Prednji branik je u potpunosti napravljen od karbonskih vlakana i sadrži nekoliko izreza i otvora agresivnog izgleda koji doprinose aerodinamici i hlađenju. Prednji spliter, poklopac motora, stražnji branik, stražnji spojer i spliter su također napravljeni od karbonskih vlakana.

SUV-E Concept je za 100 kg lakši od modela I-Pace na kojem je baziran.

Lukovi točkova su produženi kako bi automobil izgledao šire, a tu su i novi naplaci od titanija. Iza njih su nove karbon-keramičke kočnice, a Lister je pripremio i potpuno prilagodljivi ovjes.Unutrašnjost je presvučena Nappa kožom, a kupcima je na raspolaganju koža u 60 boja, kao i 200 boja konca. Također, karoserija je dostupna u bilo kojoj boji pored pomenute British Racing zelene.

Mehanički detalji nisu otkriveni. Inače, I-Pace ima dva električna motora i pogon na sva četiri točka, kao i bateriju od 90 kWh.

Lister SUV-E Concept košta 125.000 funti.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...