Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko nema para za saban auto vozi renault
Mrzim BMW,šabansko auto. Renault ZAKON
Bravo momci svaka cas kad imamo tako pametne momke kao vi,samo majkumu bili mi htio neko od vas rec zasto se nekonkurisete kod BMW sa tolikim vasim znanjem.ccccccccc
stvarno nevidim neku razliku u izgledu
nema veze ja mislim da vi svi imate veze sa dvicama ja kolko znam i koliko mi je poznato i to 1.3 benzin jel to istina iskreno
Ovo jest nova petica sa oznakom f 10. Ali i ja mislim da nema veze alpinina izvedba sa M5...
Subi du: Varas se. Ovo je nova 5 serija takodje poznata kao serija F10. Normalno ovo je samo crtez nekod alpininog (ili nezavisnog) graficara tako da je jako tesko reci kako ce zavrsni model izgledati.
I ovo uopšte nije BMW serije 5 VEĆ BMW serije 3, Alpina svoje modele uopšte ne označava modele kao BMW, njihova %-ica nema veze sa BMW-ovom 5-icom.
HALO BA M5 KORISTI V10 MOTOR BEZ TURBA LEVATI I NEZNALICE
E moji seljaci! Kakve veze ima m5 sa izvedbama alpine??? to su dva svijeta za sebe. Uvijek je izlazila petica nabrijana iz ///M odjela BMW-a. A sto se ice motora opet se provaljujete. BMW M5 nece sigurno koristiti vec postojeci 4,4 l biturbo. Oni ce razvit zaseban motor slicne konstrukcije ali performanse ce bit na drugom nivou.