Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma prelijep auto ...i koliko god da je ruzan svi bi voljeli da ga vozaju po gradu i zato nemojte tako ...hajmo realno
ovo lici na mrtvacko auto???? niste normalni
meni lici na mrtvacko auto iz 90-tih...
Pa nije faraonova grobnica pa da je OTKRIVEN.
pricajte sta hocete, ali je ruzan. pa zar tako velika firma kao mercedes ne moze da napravi karavan koji nece izgledati kao da za mrtvacnicu vozi. pa eto, priznajte da na to podsjeca nenormalno. a uz to i amg na porodicno auto, nidje veze
opet ovaj grobar
Sreća pa vi kritičari nećete voziti ovo loše auto pa s toga nećete imati loše posljedice, hajde žalite one što će ga imati a vi uzmite ključeve nekog golfa ili audija upalite i furajte... Hvala Mercedesu /////AMG što ga nema svaka budala, i što ga nije probala svaka budala.
ne mogu da vjerujem,najveca greska ikad ,ne moze se ovo uraditi na 63amg smijesno :P. To su sile od auta isto kao M6, RS7 ne ide to na ova auta nije ovo renault ili ti ga koji drugi k.u.r.a.c,ne moze se od sportskog auta praviti porodincno nikako !!!
/////AMG
da ga je ne znam ti ko tuning ovog shooting brake odradio ostaje ružan pa hajd ...sta uradise od onako lijepog cls-a