Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sunce ti kalajisano, jest ružan!
Samo ako bude do 15.000 km pocetna cijena onda ce imati uspjeha. Tesko da cime drugo moze impresionirati kupce...
Chevrolet Cobalt odron na putu aaa odavno nista losije nije izaslo...
Mislim sa ovim dizajnom chevrolet će morati zaključati fabrike. Auto za današnje vrijeme, nimalo nema lijepe linije za razliku od cruz-a ili novog avea. Mislim da dobro trebaju da razmisle prije nego krenu sa prodajom.
htio sam nesto prokomentarisati ali je prvi komentar dovoljan hahaha
fuj ..bljak, zamalo vid ne izgubih
ko foka
Ruzan brate, k\'o da su ga u Dacia-nom dizajnerskom birou dizajnirali ...
meni je ovo preuzet dizajn sa Opela Vectra C (2002–2008) sa malim izmjenama
Gluho bilo...morao sam djecu u drugu sobu odvesti da se ne prepadnu ove rugobe....
Po dizajnu se može zaključiti da je pravljen za siromašna i nerazvijena tržišta kao što je naše. Dakle može se očekivati povoljna cijena. A ako bude narodni auto kao što je Dačija, ja pozdravljam njegov dolazak. Jer ipak bolje voziti ovoga novog za 15 hiljada nego G4 za star 8 godina za 12000 KM.
koja kanta..
Mislim da je ovo odgovor na daciu logan, mislim da ce pokusati uzeti dio kolaca od dacie i da ce biti tu negdje sa cijenom. U svakom slucaju bolji je od dacije, ako nista barem iznutra...
Jest los.. katastrofa..chevrolet mjenjaj dizajnera pod hitno... Meni jedino onaj cruz lici na nesto, mada i ovaj iznutra nije los.. ostalo smece.. nekako mi izgledaju svi modeli ko da su od kartona pravljeni..
Pozadi i sa strane lici bas na novu Reno Taliju ...http://www.rpmgo.com/cars/d/25938-4/new_renault_symbol_thalia03.jpg
Ovak Cobalt G dvojki ni auspuha okrenut\'.