Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' i u Sjevernoj Irskoj imaju GB oznaku na registraciji ili?
Iako sam se ponadao da sa novim Vanquishom Aston Martin polako poboljsava stil posebno sto se tice zadnjeg dijela, ali su se opet vratili onom uobicajnom stilu.Mislim da je i ovako jako lijep auto, ali mislim da vec pocinju smarati i trebali bi da se ugledaju na Vanquish koji je za mene prava bomba.
heh, zamisli ove sto se k***če kad se opasaju Golfom 2 u ovoj makinji,hahaha.
So British :-)
mercedes audi sve ok,veliko postovanje, iako mozda aston martin nije bolji od nekih modela njemackih auta,ja bi se et najprije za njeg odlucio da mogu birat
A subhanallah