Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
5.3 krvna zrnca a ne litra! Mozda kad bi isao po ravnom na ler gasu, u sestoj brzini i kad ne bi nigdje stao! Tako oni i testiraju tu potrosnju, a ljudi povjeruju u te testove.
Na kraju krajeva, ovo smeće je Chevrolet. U Americi samo “white trash” kupuje Chevrolet. A
na prvu kontam Volvo kada ono Opel e neka su ga sreditli napokon unutra dok je s vana toop
2038 cu ga kupit aBd
Da ne bi Peugeot-a....bilo bi loše. Dobro se pokazali njihovi motori u Grandland-u i Crossland-u i još sa 8-brzinskim automatskim mjenjačem.
Pezoovi motori se vec godinama dobro pokazuju i u BMW-u. Isto tako se i do prije nekoliko godina Opelov mjenjac dobro pokaz'o u BMW-u. Sve su to samo LEGO-kockice.
Nema PSA veze sa novim modelima Insignie i Astre. PSA je samo usao u crossover modele ...land X. Iskreno i drago mi je, po meni su ovi dizel motori u zadnjoj generaciji bolji nego od PSA