Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za xy - Nemam francuski automobil. Za tebe sam gospodin VELIKI! U tvom ogranicenom svjetu gospodin nije onaj koji vozi na pr. Citroen C6. Al nije ni bitno. To tvoj nivo inteligencije nikad nece shvatiti. Sixt - koje to ti vozilo imas, a da nije gay? A koje gospodja mama vozi ??
smece od auta kao i ostal francuska auta, ni blizu njemackim, japanskim, talijanskim i.... autima. Totalno nedefinisan, bez karaktera, prolaziti ce cestom bez pogleda, a o kvaliteti ne treba govoriti cista nula(0). Auto za curice i gay muskarce.
Ti da si gospodin ne bi voz\'o Francuza ;)
Za \"P.S. Tvoj Francuz nece ni 10 godina izdrzati, ni sa motorom ni limarijom, a sta Švabo napravi samo tenk razvali ;) \" Posto sam gospodin sa DOBROM platom, ja kupujem automobil svake druge godine, te stoga mi ovo sto pises nije ni bitno. A ti sa \"skromnijim\" primanjima kupi golf 2 i sa njim razbijaj tenk.
Nikad i nigdje nisam tvrdio da su japanski i korejski auti najbolji, cak sam naglasio da vozim njemacki auto, ali dobro... nije ni tebi lako...
To ti misliš da si pametan...? Hahahahaha, najjači lik ikada, pa baš zato te malo prcam. A najjači si kad tvrdiš explicitno da su japanski i korejski auti najbolji. Kako si glup Tita mi, nikada nisi shvatio da je to sve tu negdje. Samo glupa djeca kao ti misle da ima razlika i da su pametni.
Zaista postujem sto pratis moje komentare, vrlo lijepo od tebe stalkeru, ali ipak nisam zato ovdje. Jednostavno volim automobile :) Nastavi pazljivo pratiti i citati, mozda nesto i naucis. Mozda.
Jale kupi Peugeot na mom leugeot, ili KUPI PEŽO, NA MOM LEŽO. Bolji je i kvalitetniji od Hyunde Boga mi...
A ja se danas pitam gdje li nam je Jale, da se nije postidio. Ali jok evo njega opet sa svojim \"umotvorinama\". Čudo nisi napisao da je Hyundo bolji... Mamlaze jedan glupi...
Simpatican zenski autic, kao i 206-ica prije njega. Konkurencija C3, Fiesti i Corsi u osvajanju srca slabijeg spola, a i (ne)kvalitetom su tu negdje.
Francuz, ljudi su izmislili Francuski kljuc da se Francuzi udarajau po glavi zbog silnih gluposti koje mogu izvaliti. P.S. Tvoj Francuz nece ni 10 godina izdrzati, ni sa motorom ni limarijom, a sta Švabo napravi samo tenk razvali ;)
Peugeot - na mom leugeot. PS - golf je kurchina od auta.
Samo je jedan pravi GTI (Volkswagen)!
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
na mom lezo