Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pfff... sta reci... perfekcija...
Ubrzanje od 0-100km/h 3,3 sec. Mercedes je najbolje auto shvatite ljudi to vec jednom. Spoj komfora brzine, sigurnosti, kvalitete, prestiza, tradicije. Poslije mercedsa tu dolazi bmw pa tek onda audi.
Znao sam da ces spomenuti mclaren. To auto ima motor od BMW-a, i nema nikakve veze sa mercedesom. Dizajnirao ga britanac, tamo je i napravljen.
Koji je to mercedes drzao najduzi rekord za najbrze auto?
Sandzaklija ne pricaj sa guznim otvorom. Za tvoj mali mozak: Maybach je izasao iz proizvodnje.
Ima li kakav halal auto da se kupi a ne ovi krstaski haram proizvodi?
http://www.youtube.com/watch?v=pvvXTwaY8Q4 http://www.youtube.com/watch?v=yuuiYTwXtD4 DAS BESTE, ODER NICHTS!!!
Iako je rinaka alfa romeo je zakon! Nije mercedes što je nekad bio, vjerujte mi.
Mercedes je bolje auto od BMW zato sto masina kod Mercedesa duze traje nego kod BMW ali BMW se masina brzo amortizuje. MERCEDES JE BOLJI !!!
Fanovi mercedesa, imate vi još pure jesti,.. pogledaj listu "izbor motora godine u svijetu" BMW sa M divizijom dere Mercedese, Audije i ostale... http://en.wikipedia.org/wiki/International_Engine_of_the_Year Tu imaš listu i broj nagrada pa pogledaj, ako ti ti rezultati ne odgovaraju, pogledaj i ove... : http://en.wikipedia.org/wiki/Ward%27s_10_Best_Engines Hvala i prijatno!
Nek se sad jave fanovi BENWEJA :))) Volio bih da im cujem komentare...
nezz koji je kura* sa ovim glupanima i golfovima dvicama to ko neka furka gledajte i placite
vako je moj cvaja golf napucan, samo malo drukciji.... :( :(