Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sta, vrhunac kineske tehnologije. Doduse i izgleda kao kineska tehnologija!
@Ned1 Cuj "vrhunac primitivizma i nepismenosti"? Koristis izraze za koje nemas pojma ni sta znace, a ni kad da se upotrebljavaju? U cemu je "primitivizam", a i "nepismenost" napisati da je Volvo kineska tehnologija i da tako izgleda? Volvo jeste kineska tehnologija, jeste kinesko vlasnistvo i upravo izgleda kao kineski produkt.
@Roin Suti ne diraj im vikinga, on ti na balkanu dodje nesto ko bog. Ako to barnes odmah si nepismen, primitivan, glup, vozis dvicu i tako to. Ako prodaja vlasnistva nije neuspjeh u bilo kojem businessu ne znam sta jeste.
Joj boze kad bih imao samo jednu zelju onda bi to bio V/S 60 Polestar.Respekt za sva auta ali ovo je tenk
Jedan zlatni za mog Bakira...
Ovo ce biti najprodavaniji model sljedece godine. Nema mane
@BW1 od srednjih SUV-a
@BW1 po cemu ne bi vozio prije Volvo od X3 ili Q5 MB.. ? samo jer je njihovo ime jace u svijetu auta? Volvo je odlican auto i ove nove serije su im top veomo dobro odradjeno stilski , a kvalitetom su uvijek bili izdvojeni od ostalih..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ekscesezdeset volvo san, ossss
Ma pisaj volvo. Da su znali kola pravit ne bi Kinezima pali u ruke.
@volvo Pitali su iz Saaba, pa im ja reko - prodjite se vi toga.
sinko da te nije napravio ujko mozda bi i ti dans normalan bio, ovako ti je bolje sto prije negdje pod voz il u drinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)