Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U renault-a ova sad auta skoro sva ista samo pod drugim imenom
Nas narod ovo zove ...''skenik''...
ahhhah.... jebbo auto s logom baklave na haubi. slovenci su zaduženi za sklapanje tog dreka za balkansko tržište. te što kupite u bih su sastavljeni od zapadno europskog smeća pod felerom. isto je i sa škodom (balkanskim passatom).
@HVO Dijagnoza: endemični kretenizam!
Zaplakaće svako kad mu pođe promijeniti gume. 20 inča u serijskoj opremi, takva guma je 500 KM komad minimum. Inače, prelijep i odličan auto sigurno.
@burgija Iz Renoa su najavili da će gume cjenovno biti u rangu onih od 17 inča, ali sudeći po ovome kako ovi naši lopovi formiraju cijene, vrlo lako bi to moglo izaći na 500+ KM...
Ali su sa cijenom pretjerali. Benzinac od 130 KS, bogatom opremom (ali nije najjači paket) i metalik bojom 43000 KM, a ranija generacija je u istom rangu bila 37000 KM. Čak je i u Hrvatskoj jeftiniji cca 2000 KM prije PDV-a. To znači da ovi naši Hercegovci otimaju...
ko lutkica, porodicno auto, ekstra !
Odlican automobil i uvijek je bio. To mogu reci jer ga vozim. Dci 1.5, 2011 godina, 95 KS. Prosjecna potrosnja sa otprilike 70% otvorene ceste i 30% gradske je 4.7 litara. I jos bih naglasio taj ESP sistem. "Vadio" me jednom preko "Karaule" i bez problema me odrzao na cesti.
I Mirzeta bi jedan ovakav. 👒🐓