Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Renault Koleos u initiale paris full opremi kosta oko 75 hiljada. 15 hiljada razlike plus nadoplata u Hyundaiju za automatski mjenač. Nova auta su bezobrazno skupa jos godinu dvije i Dacia ce kostat 50 hiljada.
Vrhunsko auto. .!
hyundai je top auto u firmi gdje radim imamo 6 auta i30 i i40 modeli nikad se ne kvare,a prelaze svaki dan dosta kilometara,i za tu cijenu dobijete auto sa full opremom sto vam jaci proizvodjaci ne dalju,al jos u bosni vlada misjenje ds samo svabe prave kvalitetna auta,izgledom da al kvalitetom ne.
Vanjstini svaka čast ali nema mi ruznije table od ove što je kao kod renaulta. Nakav krug, nidje veze s vezom.
Autic je kao bombona, prelijep, ali treba biti hrabar, ma treba ti srce ko u Ramba pa 90.000 KM dati za Hyundai
Hahahahah. Teško ga kupit, a još teže prodat
jeste ali to su 45 000 € i sta ima za te pare slicno? novo? naravno da su mi evropska auta draza ali ako mu je lising i garancija bolja np od nekoga Range Rovera ili neki njemaca nace on svoje kupce! bez obzira da ces njemca ili Range Rovera bolje prodati kao polovno ali pricamo od novog i mjesecne rate. kad garacija izidje samo ga prodati dijelovi za hyundai medju najskupljim ko se razumji zna!!