Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad cintro počne pljuvat a vozi dvicu. Neprocjenjivo!
Audi Alfa ti naudi🏎🏎🏎🏎
Ja him rugla od volana, ovaj Audi bas nema smisla a naprijed sve i jedan isti!
Daleko od toga da mi ne ide pjena na usta kad vidim ovo auto i da ga ne bih volio provozati, ali uopšte mi se ne sviđa. Malo se pretjeralo u dizajnu, rešetka hladnjaka neproporcionalno velika, i ova sjajna letva preko cijele širine gepeka, poprilično kičasto. Razmetanje, bez elegancije.
Nego, sto ne objaviste vijest da su juce osudjena na po 8 godina trojica radnika na ringispilu iz Zavidovica zbog silovanja 14-godisnjakinje iz Kozuha kod Doboja. To nije bitna vijest, je li?
Čuo sam da ga je Čović već naručio
@mostar088 koga je narucio Ringispil ili Audi
Da vidimo šta kažu kliksovci!? BMW plus - Audi minus