Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje bacit pare u miljacku nego ista kupit od bunje. nako ih iz vode mozda neko pokupi pa sevab a bunji mozes slobodno odmah dat u kesu pare a auto ni ne uzimat. najveci lopov na svijetu. na servis ne idite kod njega ni za zivu glavu vozice vam auto po gradu, povadit nove dijelove, a popravit nece nista. moje licno iskustvo.
lik karinđao koju je stigao i slučajno jedna zatrudnila od 18 godina i on je sad oženio i kao pravi se veliki vjernik i divan muž
@Stiv prije da su njega i da je on ostao trudan. Koliko ima plastike pretvort ce se u Pamelu Anderson.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta zna bosnjo sta je Corolla najprodavanije auto svih vremena
Ja koliko vidim ovo je facelift prošle...
ma jedva vidljiv i facelift
Na neki nacin. Doradjeni su neki vanjski elementi (naprijed i nazad), ali i unutrasnji. Takodjer je ova dobila dosta nove opreme, ali i ovjes prilagodjen EU standardima. Na cesti je zaista odlicna. 1.6 ima potrosnju od 5,7L, prostora unutra, ukljucujuci i zadnju klupu, vise nego dovoljno.
I tradicionalno rucica mjenjaca od pola metra. Ko autobus u svakom pogledu.
Netacno. Kokpit je fantastican za voznju. Ne sudi po slikama.
Toyota. Koju sam brigu smirio kako sam presao na Japanca.
Haha gluposti od komentara, cuj Corolla ne valja? Svi nesto lafo pametuju, a vecina od komentatora golfa 2 vozi.
Najvise puta prodato Auto na svijetu to znaci nesto ostali mogu sanjati o takvom uspjehu aferi TOYOTA Corolla
Lijep konj je ipak i ljepsi i bolji i po dusu zdraviji, ali, vidis, od konja ti ne mogu pare da uzimaju jer se konji sami razmonozavaju i svake godine dobivas 'novi model' besplatno, a to strasno steti bankovnim racunima pojedinih ljudi pa vas ubjedjuju da kupujete tu gvozdjuriju.
corolla iz devedesetih zakon.
30 000 za ovo baciti plus kad vidiš ko vodi Toyotu i kad ti se pokvari auto sta rade... hahaha duplo boljih izbora sada mogu minimalno 20 boljih auta nabrojati po svim segmentima
hajde 10 u ovoj klasi
Nemoj 10. Hajde nabroji 5. Logicno - u klasi.
Haha....žemsko avto;)
Ajde sarane