Hola! Pokreni se
0

Nova SEAT Arona: Upoznajte spoj španske strasti i njemačkog inženjerstva

SEAT je nedavno predstavio svoj obnovljeni najkreativniji gradski SUV, osvježen, sa obnovljenim interijerom i sada sa još više opreme. Arona je opet jedna od najprimamljivijih kupovina na našem tržištu.

SEAT poziva da otkrijete novu opsesiju sa bogatim Style paketom opreme: Eco LED prednja svjetla, zadnji parking senzori, dvozonski automatski klima uređaj Climatronic, elektro preklopiva vanjska ogledala, središnji naslon za ruke, kožni multifunkcionalni upravljač, tempomat, 8,25" Infotainment sistem sa SEAT Connect online uslugama, Bluetooth, paket asistencija za podršku vozaču (Front Assist, Lane Assist i prepoznavanje umora).

Specijalna “Hola!” izvedba ovog gradskog SUV modela sa agilnim turbo benzinskim motorom 1.0 TSI od 110 KS koji ovaj model čini idealnim za gradsku voznju dostupna je za vrlo pristupačnih 333 KM* mjesečno. Ponuda je omogućena putem operativnog finansiranja od strane Porsche Leasing-a.

Dodatno uz svaku kupovinu ovog specijalnog modela kupac na poklon dobiva i 4 zimske gume, besplatnu prvu registraciju i besplatno kasko osiguranje u prvoj godini.

Posjetite SEAT prodajne salone i saznajte pojedinosti kod SEAT prodajnih savjetnika, a više informacija o ponudi kao i prodajnoj mreži možete pronaći na seat.ba.