Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@konjo Garantujem oko da imam vise skole od tebe,ali se ja za razliku od nekih znam prilagoditi situaciji,nisam na pismenoj iz bosanskog. Zivio
tito ne znas pisati:)
@GZ Potvrdzujem.Sa treba da mi auto pomahnita ko Toyota.Svaka cast ostalima,al svabo je svabo.
BOLJE KUPITI POLOVNOG SVABU NEGO NOVU KIU
ma sve je to smece ljudi dragi... mercedes je mercedes hahaah
Brate koliko sam se ja sa Peugeot-om servisa naradio, samo Bog dragi zna, pa imao sam osjecaj svakih 3-4mjeseca sam mu nesta mijenjao, uzas uzas uzas. Sve ti vjerujem
ja vozim Kia Pro Ceed, evo vec dvije godine, super super super super zadovoljan s njom. Kupio sam to auto u isto vrijeme kao i prijatelj Pezoa novog, on se naradio servisa a ja samo onaj od 15 000 kilometara. Kada budem mjenjao ovo definitivno cu opet KIA auto kupiti. ( povoljni su a i strojke )
Hyuindai koji drzi Kia; pitanje je dana kad ce uci u premium segment, sa svojim imenima ili adaptacijom novih
Kopija je malo jaguara, malo ford mondea, malo bmw-a 5, ali neka je!!! Za manje para mozes kupiti izvrsno dizajnirano auto. U svakom slucaju auto je super!
auto djeluje strasno, Kia bas radikalno napreduje. Necu reci da je kopija necega, ali ipaaaak, odozada me podsjeca na Jaguar XF...moje misljenje eto :)
Hajde balkanlije sad serite kako je kopija ovog ili onog auta.
svaka cast koreja.
Kopija Insignije :s http://www.carbodydesign.com/archive/2008/04/19-opel-insignia/Opel-Insignia-3-lg.jpg
isti derpe ko i ja
Jeste mozda kia magnetis u europi ali se u americi zove optima to je isto auto samo sto su u europi manji motori inace sva kia auta su ustvari hyundai ovde u americi to je ustvari hyundai sonta isto auto sami izgleda izvana drugacije.