Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daleko najprodavaniji suv na svijetu za ove neznalice a nije svabo nego JAPANAC
Za one koji vole avanture i egzibicije...! https://www.youtube.com/watch?v=IqTHoi3OsLA
Mazda CX5 ili Nissan Qashqai? Šta vi mislite?
Cx5 mazda,zato sto je japanski motor 10000%,a ne francusko smece :)
Smijem se kladiti da ce u ovoj klasi, poderati bilo koji audi Q5, ili ne do Bog ono smece Tiguan, a i ostale usminkane pezoe, itd u ovoj verziji SUV-a.Nissan je davno izucio zanat terenaca.
Nissan je dobar, ali Konjic je još bolji! Kad krenem ka jugu nema šansi da ne svratim. I svaki put mi se ostaje duže, jer sve je više sadržaja, ljudi se fakat trude.
Stvarno fino auto, moderan izgled, malo se unutrasnjost fura na njemce a vidim da i po nekim auto portalima navode bas qashqai kao kralja ove klase
Nadaju se da ce u Konjicu prodati barem 50000 auta :))))
Nek vala bas nisi