Neočekivana pretpremijera CLS-a
0
Mercedesova problematična diskrecija
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naljepis mu GRAS i onda je pravi ada noooo
sva sreca pa ovaj cls nije u potpunosti isti kao i prosli odlican je ali ofirno je od strane kompanije jednom po jednom levatiti kupce za istu stvar svake godine nova i veca cijena a auto sve slicnije i isto ko predhodnik ada noooooooooo ja cu ga uze
bas sad nesto razmisljam, zasto mi muslimani ne znamo napravit nikako auto? zapravo se pitam znamo li ista napravit osim pite i cevapa?
kad su svabe znale napraviti auto :)) kupujmo nase proizvode,kupujmo sudzuk posto auta ne pravimo :)
Za svaku marku je isto a ne samo za MERC i to nije problem vec marketinska fora prije premijere. Kao kad djetetu pokazes cokoladicu a ne das mu dok... e tako je to.
Stranka penzionera će se truditi da obezbjedi standard građanima BiH da sebi mogu kupovati ovakve automobile ! Mi to možemo .
Ovog ljeta je Manchester City doveo Marija Balotellija, Yayu Tourea, Jeromea Boatenga, Aleksandra Kolarova, Davida Silvu i Jamesa Milnera. Sve to je klub koštalo 126 miliona engleskih funti.
haahahahahahha e nek si mu reko
straznjica ukradena od pasata coupe 100% !!
OVO AUTO LEBDI!!!
Ako ti je \"san snova\" da imaš dobro auto onda si totalni idiot. Poserem ti se na san.
SAN SNOVA