Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cini mi se da ce biti top.
Mogu samo reci da je A-Klassa odrasla. Najmodernija je u toj klasi cak je i dosta bolja od skupljih modela. na prvi pogled je mozda i premoderna, puna je novi i futuristicki stvari. ali vjerujte mi tako nesto i treba kao mala revolucija medju autima. sve ce se moci koristiti kao appelov siri ili googel. kao na primer: "hladno mi je nogama" i auto samo pojaca grijanje za noge. auto uci od vozaca govor dijalekt itd.
sve je to dobro i funkcionalno dok je novo a kad pocme buncat ima da ti se i glava zaledi dok ona ukljuci (za popravke da ne govorim nista ispod tauzenke) pa ti pricaj kome hoces!!
Dobitna kombinacija Ferrarija i Maseratija upakirana u Alfinu karoseriju jednostavno nije nešto što bi u bilo kojem rječniku označavalo nešto za odbaciti
Ma jasno kao dan BMW M3 je super. Mercedes-Benz AMG C63 je također perverzija. Audi RS4 svakako ima „ono nešto posebno“ usprkos činjenici koja kaže da je zbog pogona na sva četiri točka.No usprkos svim pozitivnim i posebnim stranama, niti jedan od tri navedena modela nema ono što ima Alfa Giulia Quadrifoglio – bukvalno klasičan dašak ludila i elegancije s kojima ova Alfa već s prvim fotografijama obara s nogu.
Penzionersko šiptarsko sandzacka markica
Ova tabla ko daska petica tehnicko sranje!!
Ovo je sranje ,kupis s klasu od 200k km i imas isti enterijer kao a klasa od 40tak hiljada
prema ovim linijama prednjih svjetala izgleda da će novim modelima furati stil novog CLS-a
Sva auta hvali a Mercedesa vozaj
Ovo je zvijer ovo nije vozilo
Mercedes je bio i ostao No1
Merdzo je masina