Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sje cemo s ovim? Na Mars?
Provjeravanje količine ulja i svih drugih fluida,provjera pritiska u gumama i razna druga održavanja i cekiranja su dio čari posjedovanja automobila,to na rijetko kojem današnjem autu možeš i trebaš raditi.
Ovo ce da obraduje sponzoruse i starlete koje ce da prave storije i slikavaju ruke svoje dok ih dedo senilni voza u ovakvoj mecki
Mecka je mecka, 90% nas bi je vozilo, ali nemamo tih mogucnosti, naravno tu u rangu su BMW i Audi, ovo ostalo za 5 stepenica dole.
Nista vise nije kao prije...
Bit ce zanimljivo... kad u udesima se ovi ekranu budu lomili glavama i rukama.. i isti se budu naplacivali od osiguranja 😆
Ovo se ni kasku vise ne isplati
kada malo ukljucis mozak, shvatit ces da ga glavom nmzs razbiti nikako, jer danas postoje vazdusni jastuci... e ako kazes nece se aktivirati kod manjeg udesa, pa ima pojas, jedino ako si prosjecni bosnjo koji kaze nisam ker da se vezem.... a ako je udes tako jak, da zaista dode do loma, tada ce ti to biti najmanji problem, jer ce ti motor biti pod nogama...
Njemci uvijek dovedu do savrsenstva francuske ideje. Francuzi su prvi u Peogeotu lansirali tablet like tablu sa komandama, Njemci su do tad imali analogne satove, a onda im je trebalo nekoliko godina da tu francusku ideju dovedu do savrsenstva.
@gooUser1599047640 Eto Francuzi su znali za "tablet" prije Njemaca hahahah de nemoj se sramotiti. Njemci su ostali standardni i dugo klasiku u svojoj automobilskoj ponudi praktikovali i ustrajavali u provjerenom receptu izrade automobila i prevashodno njegove kabine. Francuzi su toliko napredni da im auta po autoputu gore i crkaju'. Jedino sto Francuzi dobro prave je iz oblasti kulinarstva... Njemci su kasnije sa "digitalizacijom" zapoceli iz sasvim drugih razloga.
@Genauso Joj strucnjaka sa klixa nemam rijeci. Ima golfa 4 ili 5 sa nakinutom turbinom i mocno mu kako se cuje izlazak viska zraka iz turbine. ✔️ Njemac je nekad bio dobar proizvodjac, u Merceds se stavljaju Renaultovi motori ako nisi znao strucnjak masni.