Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Zastava da je pametna trebala je pustit jedno 10000 kom malo modernizovanih otisli bi ko halva po 10 milja. Ako vec imaju te stare prese i opremu.
Fuat je kupio Zastavu i proizvodi Fiat500L
problem su moderne sigurnosne regulacije... previse nesigurno auto za vozaca a i za pjesake... isti razlog zasto npr pop-up farove necemo nikada viditi (ok ako cool faktor ostavimo po strani, jesu bili teski i nepotrebna komplikacija)
Je moćan simpatičan pravo 😀
Neka fala. Nikad fico a ni skoda u moje ruke.
Austin Mini. Jer pravi ljudi znaju zašto.
Ovo vec lici na ficu a ne ono s..nje od fiata 500l novng
Vlada FBiH odustaje od kupovine luksuznih vozila i prelazi na ove fiće.
kad popijem pet gemišta ficek ide kao nista, nema brda nema zavoja...
pa mozda bi ovaj s pokretnim krovom i mogao voziti?
neka, pješke ću ja :) manje cu potrošiti
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Fozi se covjek ficom kroz grad i odvio muziku, ugledaju ga dvojica stranaca pa kazu jedan drugome. Jest ova nacija napredna, samo koliki stereo radio imaju na tockovima!!
Bice posla u Kragujevcu.
Omiljeno vozilo muslimana u vrijeme Tita, dok danas (pod novim nazivom Bosnjaci) obozavaju Golfa 2. Sad ce pluvati po ovom novom Fici i hvaliti svog Golfa iz 84. sto ide na plin.
@HectorSalamanca cime se ti drogiras?
HectorSalamanca , zar stvarno nemas drugog posla osim da mijenjas nikove i bezvrijednim komentarima obmanjujes sam sebe . Jasno mi je da je to sad "moda" na klixu , ali buraz , dosadan si , sto je puno previshe je .
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da li je jos neko primijetio kako bosnje vole nalaziti mane novim autima, a kako vole hvaliti svoje krntije stare 30+ godina?