Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli ste neki duzi video staviti
NapicNa prezentacija, puno novinara u vegasu, gradonacelnik, slika livade sa bagerima... tresla se gora, rodila se izjava "kupci mogu rezervisati svoj model za 5000$" Mislim da ovi momci imaju kickstarter projekat i prototip od auta i to je to. Ne zelim zvucati kao da trolam ali tesla je 5 scjetlosnih godina ispred ovih momaka.
Dođeš pred kino, izađeš iz auta i pustiš ga da ide tražit parking dok ti već kupuješ karte.
@Okrutni Hamo imate epizodj top gear... Kao to volvo parkira sam i kada se izgubi lijepi se po stubovima trazi se volvo otisao da parkira i nikada se bike vratioo.... il za audi kao prepadnuto avuto kruzi gradom nema gdje da parkiraa
http://lajker.com/kad-mi-djevojka-kaze-da-sam-prevuc-da-bi-se-grlila-mazila-sa-mnom-veceras/
Sa ovom zvijeri bi mogli pobiti mnogo mase u Berlinu
Eheee majmune !!!
Ovo izgleda postaje modni trend elek. Auta. Sami proizvodjaci ne vude buducnost u njima jer razviti mrezu stanica za punjenje je upitno a sto je najbitnije odakle bi ta struja dolazila? Elektrane na ugalj, nuklearne elektrane. Dok je nafte i dok neko puni svoje dzepove nece se nista mijenjat. Buducnost je u vodiku, to je moje misljenje ali ok, dok se svrsava na teslu ili naftu nema od toga nista.
ako nisi cuo njemci su testirali reaktor na fuziju...to je neiscrpni izvor energije....ako nije bila lazna vijest.....napraviti stanice za punjenje je najnormalnija stvar...to se moze uraditi za par mjeseci...na svaku benzinsku zasarafis punjac...nesto najnormalnije....za sad je problem napraviti punjac koji ce napuniti baterije za 10-15 minuta
@bosman2345 Probaj zimi upalit grijanje u elek. Autu i vozit nadpreporucenom brzinom ( 150 kmh na autoputu) pa sta bude sa dometom. Kad budu smartphoni izdrzale baterije heftu dana ili makar dva dana ja cu vjerovat u tu buducnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ele.vozila su tu samo ce da treba dosta vremena da "ozive". auto industrija i naftaski sektor svijeta su prepreka covjecanstvu za ocuvanje zivota na zemlji, ekoloskom ocuvanju nje.
ne kenjaj....naftni lobi ne postoji...to je postojalo nekad...ljudi i korporacije koje su zaradjivale na nafti sad ce da rade elektro vozila da ulazu u turizam,bankarstvo.....problem je sto sadasnju informaticku tehnologiju mora da zamjeni nanotehnologija...primjenom nano tehnologije ce se toliko razviti robotika da ce potpuno promjeniti nas nacin zivota...pitanje je samo...moze li se to uraditi bez globalnog rata....ali progres niko ne moze zaustaviti cak ni ako dovodi do samounistenja
@bosman2345 ups bacas na bezobrazluk.. de nemoj meni.