Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš kao prava kona,samo za hebat!
Hyundai Jetrva
opet strucnjaci koji imaju 20, 30 godina, kojima babo daje marku i po za kafe, komentarisu nesto sto o cemu pojma nemaju i sto samo mogu sanjati. Jadno, jadno ali to je nasa stvarnost, jadno.
zaboravio si rec da na te kafe idu babinim passatom 5+ karavanom 1.9 tdi crveno di koji je preso ne manje od 600.000
Kakva su to imena kia kona jos snahu da izbacite
Kada se počonju izvrtati na krov, bit’ će kako to. Mini SUV i bijesan motor ne idu zajedno. Vozim Škodu Karoq, a prije toga sam imao tri Octavie. Octavia je za Karoq primjer stabilnosti i još jeftinija. Nikada više neću kupiti nikakav SUV: to je za žene i penzionere.
Hahahhaah
I moja kona ima visoke performanse.
Jel to ime izvučeno od korone