Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sranja braco moja mila
Kad dignes haubu el. auta skontas zasto mu se proizvodjaci opiru: baterija, inverter i elektromotor. Nema ulja, turbine, izduvnog sistema, svih zivih filtera, svjecica, grijaca, egr ventila itd - nema svega onoga na cemu pare uzimaju od servisa
Kaze jaran tacno ce u svog golfa 4 ubaciti onu elektricnu jegulju pa da ide i na taj nacin... nije problem proizvesti protitip ili pustiti takvo vozilo u serijsku proizvodnju ali svabe skrtare sa tehnologijom osobito VW, jer kenjaju sa puno verzija i sl. umjesto da izbace pravo vozilo kojr ce trajati .. a ljudi kad vide da nesto funkcionira lako predju na to ... ali cilje je da i dalje zaradjuju na dijelovima starih modela...
@x1111tayson popij kafu, nisi se haman jos razbudio/la
Imate BMW, Daimler, Audi, VW na sajmu. Ostali ne postoje. Meni je sasvim dovoljno.
elektricna auta su sranje. imao sam teslu i krenuo na odmor i svako 200km morao da ga punim. a 1 punjenje traje 45min. pa vi izracunajte Koliko vam treba vremena da predjete 2000km.
ne laži budalo
nikad vise auta na svijetu mislim opcenito, ja 31 godinu u guzici ,nemam auta ni do posla, nit' imam posla. Sve daleko i dislocirano. A javni gradski prevoz katastrofa.
Put pod noge pa ostvari nesta, pusti se klixa
kakav je to sajam bez dobrih cura...samo auta nude veze
Električna auta su budućnost, htjeli to neki ili ne. Samo se nadam da će ih neko praviti i niskobudžetne, nekakve kombije jednostavne ili slično, prvi bih kupio. Šta će mi ova napucana zvijer ?
@NigdjeNaSvijetu Elektricna auta uopste nisu buducnost. Zamisli jedno naselje velicine recimo 1000 - 1500 stanova. U danasnje vrijeme skoro svako ima auto pa sto bi znacilo da bi morao imati minimalno 200-300 stanica za punjenje. Trenutni domet e auta je u prosjeku 250-300 km kamiona i dostavnih vozila 130-160 km pa i manje zavisno od terena po kojem voze i tereta. Kada naprave baterije koje ce imati domet kao i vozila na unutrasnje sagorevanje onda ok ali opet ostaje problem punjenja.
@NigdjeNaSvijetu E auta nisu buducnost samo trenutna prelazna verzija na nesto bolje i efikasnije za masovniju upotrebu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko vam je odobrio da mi slikate vozni park?